TERMENI SI CONDITII

Drepturi de autor si copyright-ul

Intregul continut al site-ului www.exponto.ro este proprietatea INFCON S.A. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a INFCON S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Termeni si conditii de cumparare

Preturile

Preturile sunt cele afisate in dreptul fiecarui produs in parte. Ofertele promotionale sunt stabilite de S.C. INFCON S.A si sunt in limita stocului disponibil.

Plata produselor se face in sistem ramburs, direct la curier, in momentul primirii coletului

Modalitati de livrare si plata:

Cartile comandate pot fi preluate direct de la sediul INFCON - 900132 Constanta, str. Aleea Prof. Murgoci nr. 1 sau pot fi livrate prin curier cu plata in sistem ramburs; taxa de livrare nu este inclusa in pretul produselor, aceasta va fi suportata de client.

Comanda si livrarea produselor

Pentru a comanda un produs, va rugam sa ne contactati.

Drept aplicabil. Litigii

In cazul unui conflict intre INFCON S.A. si utilizatori, se va incerca mai intai, o rezolvare pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul se va solutiona in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Fiind de acord cu acesti termeni si conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
Prin efectuarea unei comenzi pe acest magazin virtual, clientul este de acord cu toate aceste conditii.
In cazul in care nu ati gasit pe site ceea ce cautati, ne puteti contacta pe email (detalii la CONTACT). Trimiteti-ne mai multe informatii despre cartea pe care o cautati (ISBN, titlu, autor), iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp printr-un email din care veti afla pretul in lei si termenul estimat pentru livrarea cartii.